Αppaddict : Ο Επίσημος αντικαταστάτης του AppTrackr και του Installous είναι εδώ..

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013




Το Jailbreak στο iOS 6 ήρθε δίνοντας χαρά κυρίως στους κατόχους του iPhone 5 και του iPhone 4s μιας και οι κάτοχοι των προηγούμενων μοντέλων μπορούσαν να έχουν έστω και tethred Jailbreak.

Τα πράγματα όμως δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν οι κάτοχοι αυτών των συσκευών..Λίγο πριν δοθεί το Jailbreak από τους Evand3rs έπεσε σαν "βόμβα" η είδηση ότι η ομάδα που ανέπτυσσε το AppTrackr και το Installous κλείνει οριστικά και παύει να παρέχει υποστήριξη  και στο επίσημο φόρουμ της όσο και στο γνωστό σε όλους μας installous..

Από τότε ίσως και λίγο νωρίτερα είχαν εμφανιστεί διάφορες μέθοδοι ιδίως από κινέζικα Sites που παρείχαν την δυνατότητα να εγκαθιστούν Cracked Apps μέσω του Browser του iPhone.Το πιο γνωστό και αξιόπιστο μέχρι στιγμής ήταν το Vshare...

Από τότε όμως που ανακοινώθηκε η παύση λειτουργίας του installous η "ομάδα του Hackulo. us" δείχνει να έχει έρθει σε αντιπαράθεση με μερικούς να μεταφέρονται στο "στρατόπεδο" των Android και με κάποιους άλλους να ετοιμάζουν κάτι για όλους εμάς..

Αυτό το κάτι λοιπόν ήρθε και ακούει στο όνομα AppAddict.

Η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ απλή και γίνετε μέσω του Safari.Θα επισκεφθείτε από το iPhone/iPod/iPad σας την σελίδα :

http://www.appaddict.org/app/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου