Apple Internals: Διέρρευσαν εσωτερικά βίντεο και Service Manual της Apple.

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013





Ο Sonny Dickson, γνωστός στην κοινότητα για το πάθος του με τα prototypes και γενικά με τα leaks γύρω από την Apple, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μερικά αρκετά ενδιαφέροντα αρχεία.

Τα αρχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν μία σειρά από βίντεο, τα οποία είναι για εσωτερική χρήση της εταιρείας καθώς και τα αναλυτικά service manual πολλών συσκευών.


Ας τα δούμε με τη σειρά:


















Τα παραπάνω βίντεο λίγο πολύ περιγράφουν απλές διαδικασίες και μάλλον χρησιμεύουν ως οδηγοί για τους τεχνικούς της εταιρείας.

Το επόμενο set με βίντεο είναι μάλλον επιμορφωτικού χαρακτήρα προς τα άτομα που απασχολούνται στην αλυσίδα του service της εταιρείας και προέρχονται μάλλον από κάποιο "κλειστό" webcast.

Κάποια χαρακτηριστικά από αυτά βλέπουμε παρακάτω:








Στη συνέχεια, έχουμε ένα αρκετά ενδιαφέρον βίντεο, όπου για πρώτη φορά βλέπουμε ένα iPad 2 prototype να τρέχει το πρόγραμμα διαγνωστικών της εταιρείας γνωστό και ως MMI:


Μάλιστα ο Dickson υποσχέθηκε ότι επί του συγκεκριμένου θέματος θα επανέλθει σύντομα με πιο πολλές φωτογραφίες και τις ακριβείς λειτουργίες του προγράμματος.

Τέλος, οι πιο ενδιαφέρουσες διαρροές είναι ένα σετ με αρχεία pdf που αποτελούν τα επίσημα Service Manual για τις εξής συσκευές:


  • MacBook Pro (Retina, Mid 2012) and MacBook Pro (Retina, 15-inch, Early 2013)
  • MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2012) And MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2013)
  • Mac mini (Late 2012)
  • iMac (Late 2012) 
  • iPhone 4
  • iPhone 4S


Τα αρχεία αυτά μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα του Dickson. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου