Pages+ Tweak: Φέρτε στα μέτρα σας την Home Screen της συσκευής σας...

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013




Το jailbreak, άρρηκτα συνδεδεμένο με τα iOS devices για πολλούς, εκτός από πολλά tweaks που αλλάζουν το default τρόπο χρήσης της συσκευής, προσφέρουν και μια ευρεία γκάμα επιλογών παραμετροποίησης του γραφικού της περιβάλλοντος. Κάτι τέτοιο είναι και το Pages+ όπου θα αναφερθούμε παρακάτω ...

Η ιδέα και υλοποίηση, ανήκει στους SBCoders που μεταξύ άλλων ευθύνονται για μερικά ακόμα "διάσημα" tweaks όπως το Deck, το Aero κλπ ... Τι κάνει το νέο τους δημιούργημα Pages+ αυτή τη φορά; Λοιπόν δεν είναι κάτι άλλο πέραν ενός tweak παραμετροποίησης της Home Screen σας. Το tweak έχει 2 modes επιλογών τα οποία είναι τα "page" και "wallpaper".

Το mode page, προσθέτει ουσιαστικά στη Home Screen "κάρτες" στις οποίες ο χρήστης έχει την επιλογή να καθορίσει το χρώμα, καθώς και πόσο διαφανείς θα είναι αυτές ώστε να ταιριάζουν με όποιο wallpaper κι αν επιλέξει. Το mode wallpaper, πιο όμορφο κατά τη γνώμη μας, δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να θέσει σε κάθε οθόνη του διαφορετικό wallpaper και να την "στολίσει" με θεματικές λεπτομέρειες της αρεσκείας του, τις οποίες και θα εφαρμόσει δια μέσω Winterboard. Άξιο αναφοράς είναι, πως το Pages+ είναι συμβατό με το γνωστό κι αγαπημένο, κατ' εμάς, Barrel κι έτσι η παραμετροποίηση περνάει σε άλλο επίπεδο με τα διάφορα 3D effects, κατά το scrolling μεταξύ οθονών, να δίνουν και να παίρνουν!



Σημείωση : Κάνετε Extract το αρχείο και εγκατάσταση στην διαδρομή var/root/Media/Cydia/AutoInstall και κάνετε Reboot.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου